Det ligger alltid brødskalker igjen her i huset jo! Så da må det bare bli french toast til frokost av og til. Ingen klager på det 🙂
Jeg serverer french toast med lønnesirup og sløyfer sukker og andre smakstilsetninger i eggeblandingen. Pisk litt egg sammen med en gaffel og legg brødskivene opp i. La de trekke til seg eggeblandingen. Imens smelter du litt smør i en stekepanne.
Stek de noen minutter på hver side til de er gyldne, stable de på en tallerken og hell over lønnesirup. Ta dah!
@Ingvild – ikke tvil, såååå mye bedre enn tørt brød! 😀
@kort&søm – mye godt som man kan bruke som tilbehør! – kanel og sukker, syltetøy og rømme, honnig, granskuddsirup….. mmm, tror det blir french toast til frokot i dag igjen….
Veldig, veldig godt!
Vi har av og til bringbærsyltetøy til :O)
Så veldig godt ut! Det er så greit hos oss og å lage sånn når vi har brødrester igjen. Alle vil ha det, og smaker bedre enn tørt brød 🙂