Nok en rett som lager seg selv! Må innrømme at jeg blir mer og mer glad i sånne oppskrifter!
Har du en Crock-Pot eller slow cooker er det bare å ha alle ingrediensene i Crock-Pot’en om morgenen, stille den inn på lav og la den gjøre jobben sin i 8 timer. Er du ikke hjemme om 8 timer er det ingen krise, Crock-Pot’en slår seg automatisk over på ‘warm’ og holder maten din varm til du er klar til å spise.
Har du ikke Crock Pot kan du følge oppskriften. Og vil du ikke vente 2 -3 timer på matlagingen kan du jekke opp temperaturen på ovnen din eller bare la det hele småkoke på komfyren. Middagen bør da ferdig om 45 minutter. Uansett så har middagen laget seg selv….
Du trenger (for 4-6 personer)
Takk for grønnkåloppskrifter, setter veldig stor pris på det! Denne står i ovnen nå, og det lukter godt i hele huset. Byttet ut 200 gram av pølsen med gulrotbiter, håper det kan tilføre sødme i retten. Grønnkålssuppen var også en hit, forresten!