Denne suppen smakte jeg på en restaurant på en kald vinterdag og ble straks forelsket. Jeg har prøvd å gjenskape den og nå er den en av våre favorittsupper her hjemme. Håper det smaker!
Du trenger:
Denne suppen smakte jeg på en restaurant på en kald vinterdag og ble straks forelsket. Jeg har prøvd å gjenskape den og nå er den en av våre favorittsupper her hjemme. Håper det smaker!
Du trenger:
*jeg brukte en muskatt-gresskar
Skjær gresskaren i like store biter (slik at de koker jevnt) og ha i en stor gryte sammen med ingefær, hvitløk og grønnsakskraft. Kok i ca. 20 minutter til gresskaren er mør. Bruk en stavmikser til å kjøre suppen glatt. Ønsker du en glattere suppe kan du helle suppen gjennom en fin sil (jeg valgt å gjøre det). Rør inn kokosmelken og varm suppen opp til kokepunktet. Smak til med salt.
For å lage basilikum coulis har du basilikum, hvitløk og litt olivenolje i en food processor. Kjør til glatt og tilsett resten av oljen etterhvert.
Ha litt alfalfa spirer i suppeskålen og hell suppen over. Pynt med basilikum coulis, crema di balsamico og gresskarkjerner.