Ukens oppskrifter

August er her ! Og med det nok et lass med oppskrifter for å inspirere deg i uken som kommer – håper du finner en oppskrift eller to som du får lyst å prøve deg på ♥

ukens oppskrifter

Pasta med spinat og kremet tomatsaus – en ny oppskrift på bloggen som gjorde stor suksess hjemme (og på snap)

ukens oppskrifter

Fisketaco med avokadorøre og granateple – en av sommerens  nye favorittretter. Enkelt å lage og elsket av hele familien (og venner).

ukens oppskrifter

Blomkålsuppe – en god suppe er kjekt å ty til i en travel uke. Og hva kan være bedre enn blomkålsuppe midt i blomkål sesongen…

ukens oppskrifter

Kyllingsalat med jordbær og avokado – vi gir ikke helt opp på sommeren enda. PS. får du ikke tak i jordbær prøv bringebær!

ukens oppskrifter

Grillet auberginesalat med yoghurtdressing – er så godt og mettende at man egentlig ikke trenger å servere noe annet til. Når det er sagt så hadde det ikke vært dumt med grillet kjøtt på si…

ukens oppskrifter

Pestosnurrer med skinke og ost – er kjekt å ha i frysen. Da er det bare å ta de frem, sette de i ovnen til de er tint og varme og servere enten for seg sjøl eller med en salat til for eksempel. Husk å lage mange nok når du først setter i gang – de forsvinner fort!

ukens oppskrifter

Helstekt paprikakylling med grønnsaker – perfekt søndagsmiddag!

ukens oppskrifter

Rømmeis – hva passer godt til sommerbær – rømmeis selvsagt! Særlig hvis du også har noen gode vafler til.

ukens oppskrifter

Clafoutis – har du glemt å planlegge dessert? Da kan du diske opp med denne på null komma niks!

 

Ha en strålende uke alle sammen – spis godt!

Kommentarer

  • Reply Lasse Brænden 6. oktober 2016

    Vi prøvde fisketacoen i lunsjen på onsdag på jobben. Var veldig godt og sikkert sunt også. Takk for et fint tips. Hilsen oss i Skandinaviske Spabad

    • Reply Mat På Bordet 7. oktober 2016

      Herlig Lasse – hyggelig at det spiser godt til lunsj!! 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »