Har du laget asiatiske nudler enda? Oppskriften la jeg ut forrige uke, du finner den her. Jeg lager gjerne litt ekstra når jeg først i gang, det holder seg godt i kjøleskapet og så kan du lage verdens deiligste salat dagen etter.
Nudlene bruker du som en base som du da lasser opp med alt mulig godt. Ta en titt i kjøleskapet og bruk gjerne opp litt rester, eller følg forslaget mitt:
for en salat
ingredienser
en porsjon asiatiske nudler
en halv avokado i skiver
2 reddiker i fine skiver
2 gulrøtter, strimlet
en neve pillede reker
en håndfull korianderblader
en vårløk, skivet
litt chilli og sesamfrø
fremgangsmåte
Ha en porsjon nudelsalat i en skål.
Dander avokado, reddik, gulrøtter, reker og frisk koriander langs kanten av skålen. Pynt med vårløk, chili og ristede sesamfrø.
Lag gjerne litt ekstra soyadressing og server det ved siden av. Litt nypresset limesaft er også godt til.
Du kan selvsagt også lage en stor skål av denne salaten slik at alle kan forsyne seg. Gang da opp alle ingredienser med antall porsjoner og forbered det på samme måte.
Dette er ypperlig mat å ta med seg på jobbe eller picnic. Da legger du alt pent i en container med lokk og setter det kjølig til du skal spise det.